Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προκάλεσε αίσθηση με την κίνηση του να σβήσει τους συμπαίκτες του στα social media, και το “ESPN” επιχείρησε να μπει στο μυαλό του “Greek Freak”.

Ο «Greek Freak» έσβησε από τα social media όλους όσους ακολουθούσε, πλην των μελών της οικογένειάς του και στις ΗΠΑ σηκώθηκε αρκετή… σκόνη, γύρω από αυτή την απόφασή του. Οι ερμηνείες της κίνησης αυτής ήταν πολλές, με τον Μπράιαν Ουίντχορστ του «ESPN» να θέλει να… ρίξει τους τόνους.

Ο έμπειρος Αμερικανός ρεπόρτερ ανέλυσε την κατάσταση του Έλληνα σταρ στο πλαίσιο της εκπομπής «The Jump» και δήλωσε: «Ο Γιάννης δεν είναι ο άνθρωπος που στέλνει μηνύματα μέσω των social media, με τα follow και τα unfollow. Ποτέ δεν ήταν έτσι. Θα μου προκαλούσε μεγάλη έκπληξη αν γινόταν τώρα κάτι τέτοιο.

Από αυτό που καταλαβαίνω, η συνάντηση του με τον Μαρκ Λάσρι ήταν μια απλή συνάντηση, όχι η κύρια. Η βασική θα γίνει όταν οι Μπακς θα του προτείνουν την επέκταση συμβολαίου. Όταν συμβεί αυτό, θα μιλάμε για σημαντική στιγμή. Θα πρέπει να σκεφτεί πολλά ο Γιάννης, θα πρέπει να σκεφτούν πολλά και οι Μπακς».

Όσο για τον ιδιοκτήτη των «ελαφιών», Μαρκ Λάσρι, ο οποίος διαβεβαίωσε τον «Giannis» πως θα βάλει το χέρι… βαθιά στην τσέπη, ο Ουίντχορστ είπε: «Γνωρίζω τον Μαρκ Λάσρι και ξέρω ότι είναι άνετος. Είναι ο άνθρωπος που θες να συζητάς μαζί του. Είναι ανοιχτόμυαλος. Θα έχει την άποψή του, αλλά θα ακούσει τι έχεις να του πεις. Νομίζω πως έγινε μία συζήτηση σε ευχάριστο κλίμα. Ο Γιάννης εστιάζει στην επόμενη σεζόν κι αυτό είναι ένα θετικό δείγμα για τους Μπακς».

Επιπλέον, ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε για τη σχέση του Αντετοκούνμπο με τον προπονητή του, Μάικ Μπουντενχόλζερ: «Ο Γιάννης έχει εξαιρετική σχέση με τον Μάικ Μπουντενχόλζερ και η γνώμη του μετράει. Ωστόσο, δεν νομίζω πως θα χρειαστεί να πει κάτι γι’ αυτό. Ξέρεις αν οι παίκτες στηρίζουν τον προπονητή τους, δεν χρειάζεται να το ρωτήσεις αυτό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής του «ESPN»: