ΕμπίιντΟ Τζοέλ Εμπίιντ απάντησε στον Μάρκους Σμαρτ που τον κατηγόρησε για υπερβολές και… θέατρο στο ματς των Σίξερς με τους Σέλτικς.

Oι Σίξερς επικράτησαν των Σέλτικς, με τον Εμπίιντ να έχει 21 βολές και όλη τη Βοστώνη μόλις 20. Αυτό εξόργισε τον Μάρκους Σμαρτ που μίλησε για τον τρόπο που… πετάγεται ο Καμερουνέζος στις επαφές, κατηγορώντας τον πως υπερβάλλει, ενώ ανέφερε πως δεν γίνεται να νικήσεις μια ομάδα με αυτόν τον τρόπο.

Ο Τζοέλ δεν γινόταν να το αφήσω αναπάντητο: «Ο Σμαρτ λέει ότι… κάνω θέατρο όταν με μαρκάρουν; Έλα τώρα. Ξέρει το παιχνίδι. Το κάνει πολλές φορές. Και δεν νομίζω πως το κάνω εγώ. Αν βλέπεις μπάσκετ, μπορείς να καταλάβεις. Σε κάθε φάουλ που σφυρίζεται, έχουν δίκιο οι διαιτητές. Δεν τα σφυρίζουν όλα βέβαια. Προς το τέλος του ματς μου έκαναν φάουλ, οι διαιτητές το είδαν αλλά δεν το έδωσαν. Το παιχνίδι είναι physical. Άλλες ομάδες είναι παραπάνω physical κόντρα σε μένα Είμαι πιο έξυπνος από όλους, ξέρω πως να παίρνω πλεονέκτημα. Ξέρω πως να παίρνω πλεονέκτημα από τον τρόπο που με μαρκάρουν».