Το Μαϊάμι έδεσε τον Μπαμ Αντεμπάγιο μέχρι το 2026, καθώς ο Αμερικανός σέντερ υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του, το οποίο θα του αποφέρει 163 εκατ. δολάρια!

Ο Μπαμ Αντεμπάγιο παραμένει στο Μαϊάμι και γίνεται ο παίκτης γύρω από τον οποίο θα «χτίσουν» οι Χιτ την επόμενη μέρα τους. Ο απόφοιτος του Κεντάκι, ο οποίος στα χέρια του Τζον Καλιπάρι πήρε τις βάσεις για να πάει στο επόμενο επίπεδο, συνεχίζει στους Χιτ για τα επόμενα πολλά χρόνια.

Οι δύο πλευρές είχαν φτάσει σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο, με τον Αντεμπάγιο να υπογράφει supermax extension με τους φιναλίστ του ΝΒΑ. Το συμβόλαιό του θα φτάσει από τα 163 εκατ. δολάρια, έως και τα 195, σε περίπτωση που γίνει all star τα επόμενα χρόνια. Κάτι που δεν αποκλείεται με βάση την εξέλιξη και την πρόοδό του στο παρκέ.

Ο Αντεμπάγιο αποτέλεσε το alter ego του Τζίμι Μπάτλερ για τους Μαϊάμι Χιτ, συμβάλλοντας στην εξαιρετική πορεία στη «φούσκα» του Ορλάντο, δείχνοντας ικανός να ηγηθεί της ομάδας του. Κάτι που αναμένεται να κάνει τα επόμενα χρόνια.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Πατ Ράιλι, αναφερόμενος στο νέο συμβόλαιο του Αντεμπάγιο τόνισε: «Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορεί να κάνει ένα franchise είναι να βεβαιωθείτε ότι οι καλύτεροι, νεότεροι, ακρογωνιαίοι παίκτες σας θα υπογράψουν τη διακεκομμένη γραμμή.

Να πάρει ο Μπαμ Αντεμπάγιο την επέκταση του συμβολαίου του ήταν κάτι που δεν σκεφτήκαμε γιατί ξέρουμε ότι θα είναι εκεί για τα επόμενα χρόνια. Είναι μια σπουδαία εξέλιξη για τους Χιτ, για τον κόσμο και για τον Μπαμ Αντεμπάγιο».