Ο Κρις Πολ φαίνεται πως θα κυνηγήσει τριετές συμβόλαιο με εκατό εκατομμύρια δολάρια αποδοχές, κάτι που σημαίνει πως θα κάνει χρήση του opt out στο συμβόλαιο του με τους Φοίνιξ Σανς.

Ο ηγέτης των Φίνιξ Σανς αναμένεται να αναζητήσει στην αγορά ένα deal τριετούς διάρκειας κι αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως μεταδίδει το New York Post.

Ο Πολ μπορεί να δεσμεύεται με ένα συμβόλαιο 44 εκ. δολαρίων για τη σεζόν 2021-22, αλλά η παραμονή του στο Φίνιξ δε φαίνεται να είναι απολύτως βέβαιη.

Δεν αποκλείεται πάντως το ενδεχόμενο να κάνει opt out από τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του κι έπειτα να επαναδιαπραγμευτεί με τους Σανς σε νέα βάση.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, σε περίπτωση αποχώρησης του 36χρονου σούπερ σταρ, οι Νιου Γιορκ Νικς καθώς κι οι Λος Άντζελες Λέικερς παρουσιάζονται ως πιθανοί προορισμοί.

Ωστόσο περισσότερες πιθανότητες για την υπογραφή του θα είχαν θεωρητικά οι πιο ευέλικτοι οικονομικά Νικς, παρά οι πιο… πιεσμένοι Λέικερς που λόγω του salary cap θα τον ανάγκαζαν ουσιαστικά να «ψαλιδίσει» αρκετά τις ετήσιες αποδοχές του.