Οι «λιμνάνθρωποι» με τις κινήσεις τους έδειξαν ότι θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή, αν και ορισμένες προσθήκες λογίζονται από πολλούς προβληματικές και χωρίς αγωνιστική λογική.

Σπουδαίος ρολίστας, αναλάμβανε ρόλους με σκοπό να βοηθήσει την εκάστοτε ομάδα που αγωνιζόταν με σκοπό να κερδίσει παιχνίδια. Ο λόγος για τον Τσάνινγκ Φράι, o οποίος έβγαζε το ψωμί του στο ΝΒΑ με την δεξιότητα του να σκοράρει με πρόσωπο στο καλάθι και από την γενικότερη ικανότητά του να προσφέρει πόντους από τον πάγκο, δίνοντας ανάσες στους βασικούς παίκτες.

Ο Αμερικανός ψηλός δεν υπήρξε ποτέ στην καριέρα του κάτι συναρπαστικό αλλά ήταν ιδανικός, αποτελεσματικός και ικανός να εκπληρώσει τον ρόλο που του δίνεται. Συνυπήρξε με τον «chosen one» τρεις χρονιές και γνωρίζει πολύ καλά για τις ικανότητες του νυν παίκτη των Λέικερς.

Αγωνίστηκε στο NBA από το 2005 έως το 2019 και κατέκτησε το αξιομνημόνευτο πρωτάθλημα του 2016 ως μέλος των Καβαλίερς, υπό την ασφαλή καθοδήγηση του Λεμπρόν Τζέιμς.

Συνυπήρξε με τον Λεμπρόν σχεδόν τρεις χρονιές και γνωρίζει πολύ καλά τις ικανότητες του νυν παίκτη των Λέικερς. Παρόλα αυτά, όπως πολλοί άλλοι πριν από εκείνον, εξέφρασε τις αμφιβολίες του για τα κομμάτια που θα συμπληρώσουν το παζλ των Λέικερς: «Είμαστε στο 2021. Δεν υπάρχουν μπάλες για να ικανοποιηθούν όλοι» είπε χαρακτηριστικά ο Φράι, ο οποίος είχε περάσει και από τους Λέικερς.