Τα πρώτα σύννεφα εμφανίστηκαν στους Χοκς και έχουν την μορφή κριτική προς τον Γιανγκ.

Κόλινς και Καπέλα άσκησαν κριτική στον Τρέι Γιανγκ και τα νέα δεν άργησαν να φτάσουν αρκετά γρήγορα, προς τα έξω. Ο νεαρός άσος, έχει τρεις σεζόν στο ΝΒΑ, τρέχει την ομάδα του επιθετικά, αλλά φαίνεται πως δεν συμφωνούν όλοι με αυτό.

Ο Γιάνγκ φάνηκε στο παρκέ να επηρεάζεται, αφού κόντρα στους Χόρνετς πήρε μόλις εννιά σουτ, με την ομάδα του τελικά να γνωρίζει την ήττα.

Ο νεαρός δεν θέλησε να ρίξει άλλο λάδι στην φωτιά και μάλλον οι απαντήσεις του ήταν προς αυτή την κατεύθυνση.

«Για όποιον έχει βρεθεί σε προπόνηση με βίντεο, ξέρει ότι όλοι μιλούν. Οι παίκτες μιλούν. Όλοι βλέπουμε σε τι μπορούμε να βελτιωθούμε. Όταν χάνεις, νιώθεις ότι μπορείς να βελτιωθείς σε περισσότερα, απ’ όσα όταν νικάς. Έτσι μεγαλώνεις ως ομάδα και ως συμπαίκτες. Αυτό γίνεται».

Και συνέχισε:

«Εγώ και ο Τζον έχουμε βάλει ψηλά τον πήχη για τους εαυτούς μας, αλλά είμαστε ακόμα 22 και 23 χρονών. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Θα υπάρχουν στιγμές που θα μιλάμε. Θα μιλάμε ως συμπαίκτες για όσα βλέπουμε, όσα νιώθουμε και όσα μπορούμε να βελτιωθούμε. Αυτό είναι μέρος του μπάσκετ. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Μιλάς και επικοινωνείς. Δεν συμφωνείς πάντα και αυτό το κομμάτι το κάνει διασκεδαστικό. Μαθαίνεις και εξελίσσεσαι όσα προχωράς».

Προηγούμενο άρθροBasket League: Σημαντικά παιχνίδια σε Ρόδο και Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροΣύζυγος Βαρέλα: «Είναι τελείως λάθος να κρίνεις έναν άνθρωπο από τα πόσα παίρνει ή το πόσο χρονών είναι»