Η χρονιά ξεκινάει για τους Μπακς με την media day όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αρκετά κεφάτος έδωσε το δικό του σόου, ενώ ξεκαθάρισε πως έχει όρεξη και για άλλα πρωταθλήματα.

Ο Έλληνας άσος ήταν σε πολύ καλή διάθεση και χαλαρός απάντησε στο αν φέτος θα πει κάποιο ανέκδοτο όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά η απάντηση του έδειξε πως είναι λίγο… προληπτικός: «Δεν έχει φέτος ανέκδοτο. Πέρυσι δεν είπα και πήραμε το πρωτάθλημα. Άρα τι πρέπει να κάνω; Δεν έχει ανέκδοτο» ενώ λίγο αργότερα αστειεύτηκε με έναν δημοσιογράφο από την Αυστραλία, ζητώντας από την Κυβέρνηση των Η.Π.Α να του επιτρέψει να επιστρέψει στην χώρα για να καλύψει το ρεπορτάζ των Μπακς.

Βέβαια αναφορά έγινε και στην αποχώρηση του Πι Τζέιμ Τάκερ, με τον Έλληνα άσο να λέει προς τον πρώην συμπαίκτη του, πως τώρα αυτός είναι ο «Βασιλιάς» των παπουτσιών στο Μιλγουόκι.

Στα… σοβαρά ο «Greek Freak» ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ούτε στο ελάχιστο δεν είμαι ικανοποιημένος και σαν ηγέτης πρέπει να το μεταφέρω στην ομάδα. Ξέρουμε πως όλοι θα… έρθουν για εμάς, αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τους περιμένουμε. Θέλω να ξανανιώσω το συναίσθημα του πρωταθλητή. Δεν ξέρω πότε θα ξαναγίνει, σε 2-3 χρόνου, φέτος. Αλλά φέτος να το ξανανιώσω μέχρι να σταματήσουν τα πόδια μου να με βοηθούν να παίζω. Δεν σταματάμε μόνο στο πέρυσι αλλά συνεχίζουμε».