Ο παίκτης των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Λούκα Γκάρζα, προχώρησε σε δηλώσεις και ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα της Euroleague.

Ο Λούκα Γκάρζα αγωνίζεται για τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, αλλά όπως είναι λογικό δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα. Ο παίκτης προχώρησε σε δηλώσεις στο «Eurohoops» και έκανε γνωστό πως θα ήθελε να παίξει στην Ευρώπη και σε κάποια ομάδα της Euroleague.

«Μου αρέσει το περιβάλλον και αυτού του είδους το μπάσκετ. Είναι πολύ όμορφο να το βλέπεις και υπάρχει τρομερή ατμόσφαιρα. Το καλό με το παιχνίδι μου είναι πως μπορώ να προσαρμοστώ σε διαφορετικά είδη μπάσκετ. Νομίζω το παιχνίδι μου ταιριάζει και για την Ευρώπη και για το NBA. Θα ήταν ευλογία το να παίξω στην Ευρώπη. Υπάρχουν τόσες σπουδαίες ομάδες. Θα λάτρευα να παίξω για κάποια ομάδα της Euroleague. Μπορώ να πω όλες τις ομάδες. Σε όποια και να πήγαινα θα μου άρεσε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πλέον, μένει μόνο να φανεί αν στο μέλλον θα αποφασίσει όντως να αποχωρήσει από τον «μαγικό κόσμο» του NBA ώστε να εκπληρώσει το όνειρό του και να παίξει σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα.