Ο Άαρον Γκόρντον αποκάλυψε μία… αστεία ιστορία για τον Νίκολα Γιόκιτς, η οποία δείχνει την αγάπη του Σέρβου σέντερ για τα άλογα.

Μία… αστεία ιστορία για τον Νίκολα Γιόκιτς αποκάλυψε ο Άαρον Γκόρντον, η οποία δείχνει την αγάπη του Σέρβου σέντερ για τα άλογα.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ενός των τελικών του ΝΒΑ, ο Αμερικανός φόργουορντ κλήθηκε να μιλήσει και για τον δύο φορές MVP της λίγκας και ανέφερε ένα ιδιαίτερο περιστατικό, όταν ο ηγέτης τον Νάγκετς του κάλεσε σπίτι του για να δουν μία αναμέτρηση του play-in tournament.

«Παιδιά τον βλέπετε… Ήταν MVP και εμφανίστηκε πάνω στο άλογό του… Μας προσκάλεσε όλους στο σπίτι του να δούμε τα ματς του play-in. Στη μέση του παιχνιδιού μου λέει “AG, AG έλα εδώ” και μου έδειξε τα κράτη της ιππασίας του. Και ήταν μία από τις στιγμές που τον είδα πιο ενθουσιασμένο από ποτέ μέσα στη σεζόν.

Δεν ήταν για το μπάσκετ, αλλά για τα κράνη. Που ήταν τέλεια και του ζήτησα αν μπορούσα να έχω ένα», ήταν τα λόγια του Γκόρντον, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για το… δεύτερο βιολί της ομάδας, Τζαμάλ Μάρεϊ.