Ο General Manager των Μιλγουόκι Μπακς, Τζον Χορστ, σχολίασε την επιλογή του Γιώργου Καλαϊτζάκη, ο οποίος μπορεί να εξελιχθεί, ενώ αναφέρθηκε και στο ότι είναι Έλληνας.

Ο Τζον Χορστ μίλησε για την επιλογή του Γιώργου Καλαϊτζάκη στο Draft του ΝΒΑ, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του ίδιου του παίκτη για τη συνομιλία που είχαν μετά την διαδικασία, ενώ υποστήριξε ότι με τη σωστή δουλειά μπορεί να ταιριάξει στο στυλ παιχνιδιού των Μπακς.

«Νομίζω η θέση του είναι γκαρντ/φόργουορντ. Ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να αναπτυχθεί κάποιος παίκτης όσον αφορά τα φυσικά του προσόντα. Έχει ύψος 2.03 μέτρα, καλό χειρισμό της μπάλας, μπορεί να βελτιώσει το σουτ, διαθέτει υψηλό IQ ενώ και το σώμα του θα χρειαστεί βελτίωση» ήταν τα πρώτα λόγια του GM των Μπακς ο οποίος συνέχισε:

«Μίλησα μαζί του και είμαι σίγουρος ότι με την δουλειά που θα κάνει θα τα πετύχει αυτά. Είναι πολύ καλό παιδί. Δεν θα έλεγα ότι είναι point-forward, αλλά στις θέσεις 2 και 3 μπορεί να πετύχει στο ΝΒΑ. Εμείς όπως παίζουμε ταιριάζει στο στυλ μας. Επίσης τα έχουμε πάει πολύ καλά με τους Έλληνες παίκτες».