Ο Ζάιον Γουίλιαμσον έκανε δηλώσεις στη Media Day των Πέλικανς, δηλώνοντας 100% έτοιμος και ανανεωμένος, για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ.

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον είναι ανυπόμονος. Το γεγονός ότι έχασε ολόκληρη την περσινή σεζόν σίγουρα έχει παίξει ρόλο σε αυτό. Τα πραγματικά καλά νέα ωστόσο ήταν άλλα, με τον ίδιο να δηλώνει ότι είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του.

“Έχω να παίξω πάρα πολύ καιρό σε επίσημο αγώνα, οπότε ο ενθουσιασμός μου φτάνει στο ταβάνι” δήλωσε ο Γουίλιαμσον, για να προσθέσει στο ίδιο ύφος: “Ανυπομονώ να βγω στο παρκέ”.

Μιλώντας για το πώς αισθάνεται, ο σταρ των Πέλικανς ήταν ξεκάθαρος: “Αισθάνομαι ότι είμαι στην καλύτερή μου φάση. Νιώθω ότι κινούμαι πιο γρήγορα, πηδάω ψηλότερα. Νιώθω καταπληκτικά”.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στις περίφημες πρωινές προπονήσεις που έκανε το καλοκαίρι για να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση, όπου ξυπνούσε στις 5 τα χαράματα: “Πάντα ήμουν κλειστό παιδί. Αυτός είμαι. Πάντα ήθελα απλώς να περνάω καλά κάνοντας αυτό που αγαπάω. Όσο ήμουν στο Φορτ Λότερντεϊλ ξυπνούσα πολύ πρωί για να προπονηθώ.

Μετά από περίπου μία εβδομάδα δεν ένιωθα περίεργα που ξυπνούσα στις 4:30 ή στις 5 το πρωί. Απλώς ξυπνούσα για να πάω να προπονηθώ και να δουλέψω”.