Εσωτερική διαμάχη δημιουργήθηκε στο στρατόπεδο των “πολεμιστών” με πρωταγωνιστές τον Ντρέιμοντ Γκριν και τον Τζόρνταν  Πουλ στην προπόνηση.

Λήξαν θεωρείται για τους Γουόριορς το επεισόδιο που έγινε στην προπόνηση της Τετάρτης. Ο Ντρέιμοντ Γκριν απολογήθηκε σε όλη την ομάδα για την γροθιά που έδωσε στον Τζόρνταν Πουλ. Οι Ουόριορς πρωταθλητές αναμένεται να τιμωρήσουν τον δυναμικό φόργουορντ, αλλά ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Μπομπ Μάιερς, είπε ότι δεν περιμένει να χάσει κανένα παιχνίδι λόγω τιμωρίας.
«Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Σε κανέναν δεν αρέσουν, δεν τα επικροτούμε, αλλά συμβαίνουν. Ο Ντρέιμοντ απολογήθηκε στην ομάδα. Ο Τζόρνταν ήταν στο δωμάτιο. Όσο για την τιμωρία του και κάποιο πιθανό πρόστιμο, αυτό θα το χειριστούμε εσωτερικά», τόνισε ο Μάιερς προσθέτοντας πως οι επερχόμενες διαπραγματεύσεις για τα συμβόλαια τόσο του Γκριν, όσο και του Πουλ δεν έπαιξαν ρόλο στην «διαμάχη» και ότι δεν παρατήρησε καμία αλλαγή στην συμπεριφορά τους πριν από το συμβάν.

«Υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Τζόρνταν είχε άλλο ύφος στην προετοιμασία, αλλά αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Είναι φανταστικός», είπε ο Κερ ενώ ο Κάρι πρόσθεσε: «Ο Πουλ ήταν υπέροχος και δεν υπήρχε τίποτα που να δικαιολογούσε την κατάσταση. Και θέλω να το ξεκαθαρίσω».