Το θεωρητικό ενδιαφέρον οι Κινγκς το μετέτρεψαν σε ουσιαστικό. Κάλεσαν τον Βεζένκοφ για συζητήσεις τις επόμενες μέρες, με τον GM του Σακραμέντο να δείχνει με τις δηλώσεις του ότι υπολογίζουν σοβαρά πάνω στον άσο του Ολυμπιακού.

Νέα δεδομένα στο «καυτό» θέμα του Σάσα Βεζένκοφ. Τις προηγούμενες μέρες ο GM των Σακραμέντο Κινγκς, Μόντε ΜακΝάιρ, είχε εκθειάσει τον Βούλγαρο φόργουορντ, εξηγώντας πόσο σημαντικό ήταν για τον οργανισμό που πήρε τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ.

Η κίνηση αυτή μόνο τυχαία δεν ήταν, όπως αποδείχθηκε, καθώς οι Κινγκς είχαν εξ αρχής στο πλάνο τους τον 26χρονο άσο για τη νέα σεζόν. Κάτι που δεν άργησε να φανεί.

Αυτό γιατί η ομάδα από την Καλιφόρνια κάλεσε τον φόργουορντ του Ολυμπιακού στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο Λας Βέγκας, όπου τις επόμενες μέρες θα διεξαχθεί το Summer League, προκειμένου να συζητήσουν και να ξεκαθαρίσει το τοπίο ενόψει της νέας σεζόν.

Το NBA out του Βούλγαρου άσου δεν είναι απαγορευτικό σε καμία των περιπτώσεων (750 χιλιάδες), ενώ σημαντικός παράγοντας στην έκβαση της υπόθεσης θα είναι και ο ρόλος που θα προτείνουν οι Κινγκς στον Βεζένκοφ για την ερχόμενη σεζόν.