Τα δύο σημαντικά γρανάζια των Κλίπερς, Λέοναρντ και Τζορτζ βρίσκονται εκτός ομάδας, λόγω τραυματισμών και το χρονικό όριο που θα λειψουν παραμένει άγνωστο.

Όπως γνωστοποίησε ο Τάιρον Λου, δεν υπάρχει ακόμα χρονοδιάγραμμα επιστροφής για κάποιον εκ των δύο, με τον μεν Λέοναρντ να ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο, τον δε Τζορτζ από ενοχλήσεις σε τένοντα του δικέφαλου του δεξιού του ποδιού.

“Είδα την φάση του τραυματισμού του Λέοναρντ και ήταν λίγο χειρότερο από ότι νομίζαμε” ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ομάδας για την στιγμή που ο All Star φόργουορντ γύρισε τον αστράγαλό του στον αγώνα με τους Τζαζ, για να προσθέσει: “Το πρωί ξύπνησε και ήταν πρησμένο το πόδι του. Δεν έχουμε όμως ακόμα χρονοδιάγραμμα”. Ακολούθως ο Λου συμπλήρωσε ότι ακόμα δεν είναι σίγουρο πότε θα επιστρέψει ο Τζορτζ.

Για την ιστορία, οι Κλίπερς μέχρι στιγμής έχουν ρεκόρ 11-8 παρά τους μαζεμένους τραυματισμούς (είναι εκτός και ο Λιουκ Κενάρντ), ελπίζοντας ότι η επιστροφή των τραυματιών θα τους βοηθήσει να εμφανιστούν καλύτεροι στην συνέχεια.