Δυσαρεστημένος εμφανίστηκε ο Τόνι Κούκοτς από την απόφαση της επιτροπής του Hall of Fame να μην τον συμπεριλάβει στη φετινή τάξη.

Η επιτροπή ανακοίνωσε τα νέα μέλη του Hall of Fame το Σάββατο 4 Απριλίου με τα ονόματα των Κόμπι Μπράιαντ, Τιμ Ντάνκαν, Κέβιν Γκαρνέτ και Πάτρικ Μπάουμαν να ξεχωρίζουν.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά ο Κούκοτς ανέφερε τα εξής: «Ειλικρινά, σημαίνει περισσότερα για μένα ότι έπαιξα δίπλα στον Μάικλ Τζόρνταν και πήρα κατέκτησα δαχτυλίδια στο ΝΒΑ, παρά αυτό. Παραμένει άγνωστο ποιοι αποφασίζουν για αυτά, γιατί δεν έχει ανακοινωθεί ποτέ κάτι στο κοινό. Δεν ξέρω αν τελικά θα μπω ποτέ στο Hall of Fame. Αν θέλω; Προφανώς και θέλω! Πέρασε ακόμη ένας χρόνος βέβαια και τίποτα δεν έχει γίνει.

Αν οι πρώην προπονητές, συμπαίκτες και οι ειδικοί λένε ότι είμαι ένας από τους τρεις – τέσσερις καλύτερους παίκτες στην ιστορία της Ευρώπης, για τι να συζητήσουμε; Μπορεί να μην ξέρουν τι λένε; Δεν έχει σημασία να συνεχίσουμε να συζητάμε κάτι πάνω σε αυτό. Καλύτερα να καταναλώσω ενέργεια για να παίξω γκολφ, παρά να μιλήσω πάλι για όλο αυτό».