Ο Τόνι Κούκοτς για άλλη μία φορά σχολίασε τον τρόπο που «βλέπει» ο κόσμος τον GM των «θρυλικών» Σικάγο Μπουλς, Τζέρι Κράουζε.

Ο Κροάτης ψηλός, που πήρε τρία πρωταθλήματα NBA ως συμπαίκτης του Μάικλ Τζόρνταν στους Μπουλς, είδε τα δύο νέα επεισόδια του «Last Dance» και μίλησε εκ νέου για την επιρροή του Κράουζε στην μυθική ομάδα της δεκαετίας του ’90.

«Ο Φιλ Τζάκσον έκανε καλή δουλειά στο να μας κρατάει συγκεντρωμένους. Μας ενδιέφερε μόνο το τι βρίσκεται μπροστά μας. Βλέποντας το ντοκιμαντέρ είδα πράγματα που δεν είχαν ιδέα ότι γίνονταν στο παρασκήνιο», ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Εύχομαι να ήταν εδώ ο Τζέρι, για να μπορέσει να πει τη δική του πλευρά της ιστορίας. Είναι εύκολο να σου αρέσουν ο Τζόρνταν, ο Πίπεν, ο Ρόντμαν και ο Τζάκσον. Μου αρέσουν και εμένα όλοι τους. Τους αγαπώ. Ο Σκότι ήταν ο απόλυτος ομαδικός ο παίκτης. Ο Μάικλ θα είναι για πάντα ο κορυφαίος παίκτης. Άλλαξε το μπάσκετ, το έκανε παγκόσμιο. Κάθε παίκτης πρέπει να του βγάλει το καπέλο. Όμως, πρέπει να ακούς και την άλλη πλευρά. Ο Τζέρι έχτισε τους έξι φορές πρωταθλητές, πρέπει να του δώσετε τα εύσημα».