Νέα θεμέλια σκοπεύει να βάλει στους Λέικερς, ο Ντάρβιν Χαμ, αρχίζοντας με την απομάκρυνση τριών ασίσταντ κόουτς απ’ την ομάδα του Λος Άντζελες.

Η εποχή του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς ξεκίνησε. Η ένταξη του Ρασίντ Γουάλας στο προπονητικό του επιτελείο ήταν το πρώτο κομμάτι του παζλ. Σε αυτό το παζλ ωστόσο δεν χωρούσαν τρία μέλη του προηγούμενου προπονητικού επιτελείου της ομάδας του Λ.Α, με τον Χαμ να αποφασίζει την απομάκρυνσή τους.

Ο λόγος για τους Ντέβιντ Φιζντέιλ, Μάικ Πενπέρτι και Τζον Λούκας ΙΙΙ, οι οποίοι ενημερώθηκαν ότι δεν ταιριάζουν στα πλάνα και την φιλοσοφία του νέου τεχνικού της ομάδας. Αντιθέτως, στο επιτελείο των Λέικερς έμειναν οι Φιλ Χάντι και Κουίντον Κρόφορντ, με τον Χαμ να καλείται πλέον να βρει τουλάχιστον τρεις ασίσταντ κόουτς ακόμα ενόψει της νέας σεζόν.

Για την ιστορία, ο Φιζντέιλ – ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει πρώτος προπονητής στους Γκρίζλις και τους Νικς – και ο Λούκας βρίσκονταν μόλις έναν χρόνο στο επιτελείο των Λέικερς, ενώ ο Πενπέρτι (που έχει περάσει και ως παίκτης από την ομάδα) ήταν μέλος των “Λιμνανθρώπων” από το 2019.