Μετά τη νέα ήττα από τους Πέισερς, ο Φρανγκ Βόγκελ βρίσκεται σε δεινή θέση και ίσως απολυθεί άμεσα από τον πάγκο των Λέικερς. Το «μήνυμα» στον Ράσελ Ουέστμπρουκ.

Οι Λέικερς ήταν ξανά κακοί και έχασαν εντός έδρας από τους Πέισερς, που δεν έχουν στόχους. Το αποτέλεσμα έφερε νέους τριγμούς εντός της ομάδας και στις ΗΠΑ αναφέρουν ότι ο Φρανκ Βόγκελ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόλυσή του.

Ο Κρις Χέινς από το Yahoo Sports σημείωσε ότι η διοίκηση του οργανισμού δεν θέλει να προχωρήσει σε κάποια βιαστική κίνηση και πως ο Βόγκελ θα ταξιδέψει με την ομάδα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τους Μάτζικ, όμως είναι δεδομένο πως υπάρχουν σκέψεις για άμεση αλλαγή στον πάγκο.

Αφού υπάρχει αυτό το… παρασκήνιο, ο Βόγκελ θέλησε να στείλει ηχηρό μήνυμα στον Ράσελ Ουέστμπρουκ, που βρίσκεται ίσως στο πιο κακό σημείο της καριέρας του. Ο εκρηκτικός γκαρντ έμεινε στον πάγκο στα κρίσιμα λεπτά της τέταρτης περιόδου με τους Πέισερς και ήδη υπάρχει αρκετή… γκρίνια σε όλα τα επίπεδα.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι πριν λίγες ημέρες ο Λεμπρόν Τζέιμς έγραψε στα social media ότι οι Λέικερς θα γίνουν καλύτεροι σύντομα, με τις φήμες να αναφέρουν ότι οι «Λιμανάνθρωποι» ψάχνονται για ηχηρές ανταλλαγές.