ΜακΓκι και Χάουαρντ φαίνεται πως θα αναβαθμίσουν τον ρόλο τους στην μάχη των Λέικερς για ένα εισιτήριο για τους μεγάλους τελικούς, με τους δυο ψηλούς της ομάδας του LA, να αναλαμβάνουν τον δύσκολο ρόλο του περιορισμού του Νίκολα Γιόκιτς.

Αυτό είναι στα πλάνα του προπονητή Φρανκ Βόγκελ, για να αντιμετωπίσει τον Νίκολα Γιόκιτς. Τζαβέιλ ΜακΓκι και Ντουάιτ Χάουαρντ έπαιξαν λιγότερο στη σειρά με τους Ρόκετς, αλλά τώρα είναι απαραίτητοι.

«Ο Joker (όπως είναι το προσωνύμιο του Γιόκιτς) είναι ένας από τους πιο μοναδικούς παίκτες στον κόσμο και ένας από τους πιο ξεχωριστούς που έπαιξαν ποτέ στη θέση του σέντερ σε αυτό το πρωτάθλημα. Μπορεί να σε «πληγώσει» με κάθε τρόπο: από το τρίποντο, στο ζωγραφιστό, με την πάσα…», είπε ο 47χρονος κόουτς των Λέικερς.

«Κάνει τη σειρά λίγο διαφορετική… Πολύ διαφορετική βασικά, όσον αφορά το πως θα χρησιμοποιήσουμε τους σέντερ μας. Δεν θέλω να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, αλλά προφανώς θα είμαστε οι Λέικερς που είμαστε όλο το χρόνο. Προσαρμοστήκαμε σε μια small ball ομάδα στην προηγούμενη σειρά, αλλά τώρα θα επιστρέφουμε», πρόσθεσε ο Βόγκελ.