Οι Λός Άντζελες Λέικερς, αποφάσισαν να τρέχουν την επίθεσή τους με μπροστάρη τον Άντονι Ντέιβις, κάτι που βρίσκει σύμφωνο τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Η συνάντηση που είχε προ ημερών ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με τους Ρομπ Πελίνκα (αντιπρόεδρος των Λέικερς) και Ντάρβιν Χαμ (προπονητής των Λέικερς) δεν οδήγησε (ακόμα) στον “Βασιλιά” στην απόφαση να υπογράψει πρόωρη επέκταση συμβολαίου. Έβγαλε όμως μία ενδιαφέρουσα είδηση.

Όπως ανέφερε σε δημοσίευμά του το “Yahoo! Sports” οι Πελίνκα και Χαμ ανέλυσαν το πλάνο της ομάδας, στο οποίο περιλαμβάνεται η σκέψη να τρέχει η επίθεση της ομάδας μέσα από τον Άντονι Ντέιβις την νέα σεζόν. Μία σκέψη που βρήκε σύμφωνο τον ΛεΜπρόν, ο οποίος και λόγω ηλικίας (οδεύει προς τα 38 του χρόνια) είναι λογικό να θέλει να μειώσει λίγο την επιβάρυνση στο σώμα του.

Παράλληλα πάντως οι Λέικερς τόνισαν ότι ελπίζουν στο πλαίσιο αυτής της προσέγγισης στο παιχνίδι τους να περάσει χρόνο στις… γωνίες ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, δηλαδή μακριά από την μπάλα, κάτι που θα έχει ενδιαφέρον να φανεί αν θα το δεχθεί ο βετεράνος γκαρντ.

Όπως και να έχει, ο ΛεΜπρόν φαίνεται ότι έχει ακόμα κάποια πράγματα να συζητήσει με τους Λέικερς, περιμένοντας και κάποιες κινήσεις τους στην αγορά, αφού ξεκαθάρισε ότι θέλει να αγωνίζεται σε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Η συνέχεια θα έχει πολύ ενδιαφέρον.