Ο Λεμπρόν Τζέιμς σε δηλώσεις του ανέφερε πως τον τελευταίο καιρό οι διαιτητές έρχονται σε εκείνον στο τέλος του αγώνα και του αναφέρουν πως έκαναν λάθος σε κάποιες φάσεις και δεν καταλόγισαν φάουλ υπέρ του.

Οι Λέικερς πάνε από το κακό στο χειρότερο από το ξεκίνημα της σεζόν, έχοντας πλέον ρεκόρ 2-7 μετά την ήττα τους από τους Καβαλίερς. Την ίδια στιγμή ωστόσο ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έθεσε ένα άλλο ζήτημα στο τραπέζι: Τα φάουλ που δεν καταλογίζονται υπέρ του,

Μιλώντας στα ΜΜΕ μετά τον αγώνα με τους Καβς, ο Τζέιμς έκανε μία μικρή επίθεση στους διαιτητές, αναφέροντας ότι τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι του λένε πως τους… ξέφυγαν σφυρίγματα σε φάουλ που του έγιναν και δεν καταλογίστηκαν.

“Στο τελευταίο παιχνίδι με χτύπησαν, με έριξαν κάτω μερικές φορές και στο ημίχρονο οι διαιτητές ήρθαν σε εμένα και μου είπαν ότι τους… ξέφυγε. Αυτό είναι κάτι που μου λένε ξανά και ξανά τα τελευταία χρόνια, ότι απλώς τους ξέφυγαν κάποια σφυρίγματα” δήλωσε χαρακτηριστικά ο ΛεΜπρόν, εκφράζοντας το παράπονό του για την αντιμετώπιση που τυγχάνει από τους διαιτητές.

 

Είναι γεγονός ότι ο Τζέιμς δεν συνηθίζει να αναφέρεται στους διαιτητές, οπότε σίγουρα έχει ενδιαφέρον η τοποθέτησή του. Για την ιστορία, την φετινή σεζόν ο ΛεΜπρόν εκτελεί 4.9 βολές ανά αγώνα, στον μικρότερο αριθμό της καριέρας του, αφού ποτέ δεν έχει πέσει κάτω από τις 5.7 βολές ανά αγώνα, κάτι που έχει συμβεί δύο φορές: Τις σεζόν 2019/20 και 2020/21, πάλι με την φανέλα των Λέικερς.