Οι παίκτες συνεχίζουν να σχολιάζουν το γεγονός της φούσκας του ΝΒΑ, αφού καλούνται να επιστρέψουν στην δράση στις 30 Ιουλίου. Ο Μέιερς Λέοναρντ σχολίασε το γεγονός και έχει μια ιδιαίτερη άποψη γι’ αυτό που πρόκειται να βιώσει.

«Είχα μερικά μπρος και πίσω κυρίως μιλώντας με τον προπονητή της ομάδας, επειδή με ρώτησε πως νιώθω. Και είπα, ‘κοίτα φίλε, άσε με να σου εξηγήσω. Πρώτον, πληρώνομαι εκατομμύρια για να παίζω μπάσκετ. Ας αρχίσουμε από εκεί. Κάτι που αγαπάω έτσι κι αλλιώς. Δεύτερον, ο αδελφός μου πέρασε δύο εννιάμηνα στο Αφγανιστάν, για πολύ λιγότερα. Θα είμαστε στην φούσκα τρεις ή τέσσερις μήνες το ανώτερο’».

Και συνέχισε…

«Το καταλαβαίνω. Η ζωή δεν είναι εύκολη, αλλά δεν πρέπει να παραπονιόμαστε. Δεν θα είναι εύκολο, το ξέρω, αλλά δουλεύω με έναν αθλητικό ψυχολόγο. Συζητάμε για μήνες για το πως θα είναι, πως θα το αντιμετωπίζω κάθε πρωί… αλλά στο τέλος θέλω να κερδίσω πάρα πολύ… Πιστέψτε με. Έρχεται με απίστευτο άγχος όλο αυτό, αλλά πρέπει να έχουμε θέληση να το ξεπεράσουμε».

«Θα σοκαριστώ αν αρχίσουν να βγαίνουν κρούσματα στο Ορλάντο. Κυρίως για το πόσο αυστηρές φαίνονται οι οδηγίες. Αλλά είναι και άγνωστο. Το ΝΒΑ ποτέ δεν έχει περάσει κάτι τέτοιο, οπότε ανησυχώ και είμαι έτοιμος να ροκάρω. Το ξέρω αυτό».