Πρόοδο στην πορεία αποκατάστασής του έχει σημειώσει ο Καουάι Λέοναρντ ο οποίος δίνει μάχη με τον χρόνο για να επιστρέψει μέσα στην σεζόν, την περίοδο του Μαρτίου 2022.

Στις 13 Ιουλίου ο Καουάι Λέοναρντ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να λύσει το ιατρικό πρόβλημα που είχε προκύψει με τον χιαστό του. Όπως είναι γνωστό, στο ΝΒΑ δίνεται χρονοδιάγραμμα επιστροφής στους 8-9 μήνες, ωστόσο στην περίπτωση του «Klaw» δεν αποκλείεται η επάνοδος να γίνει συντομότερα του αναμενομένου. Έτσι, μολονότι οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν ότι ο ηγέτης των Κλίπερς θα απουσιάσει όλη την σεζόν, δεν αποκλείεται να τον δούμε να αγωνίζεται από την άνοιξη και μετά.

Ο Λέοναρντ νιώθει αρκετά καλά και βρίσκεται πιο μπροστά στην πορεία αποκατάστασής του, για αυτό και ενδέχεται να πατήσει ξανά παρκέ γύρω στον Μάρτιο με Απρίλιο. Φυσικά, οι Κλίπερς δεν σκοπεύουν να πιέσουν καταστάσεις για να τον έχουν συντομότερα του αναμενομένου στην διάθεσή τους, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία. «Θα ήθελα να επιστρέψω από φέτος αν είναι εφικτό. Απλώς δουλεύω με το staff μέρα με την ημέρα και όταν έρθει η μέρα της επιστροφής θα είμαστε έτοιμοι και θα το κάνουμε γνωστό σε όλους» τόνισε στην media day των Κλίπερς ο Λέοναρντ ο οποίος συνεχίζει τον μακρύ δρόμο της αποκατάστασης.