Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έβαλε τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από το Πόρτλαντ, τονίζοντας πως η παρουσία του νέου κόουτς των Μπλέιζερς, Τσόνσεϊ Μπίλαπς, έπεσε μεγάλο ρόλο στην απόφασή του.

Η αδυναμία των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς τα τελευταία χρόνια να μπουν στην «ελίτ» της Δυτικής Περιφέρειας και του ΝΒΑ γενικότερα, έχουν δημιουργήσει… μαύρα σύννεφα γύρω από τον Ντέιμιαν Λίλαρντ και την παρουσία του στην ομάδα του Όρεγκον.

Ο 31χρονος γκαρντ θέλησε με δηλώσεις του να ξεκαθαρίσει και να βάλει τέλος στις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από τον σύλλογο, τονίζοντας πως δεν έχει σκοπό να… πηδήξει από το καράβι!

«Όλοι λένε αυτό που νομίζουν ότι σκέφτομαι και αυτό που νομίζουν ότι θα κάνω. Όμως δεν θα φύγω από το Πόρτλαντ», ανέφερε χαρακτηριστικά αποκαλύπτοντας πως η παρουσία του νέου προπονητή, Τσόνσεϊ Μπίλαπς έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του.

«Μεγάλο ρόλο για τα όσα σκέφτομαι και θέλω, έπαιξαν και συζητήσεις που είχα με τον κόουτς Μπίλαπς. Δεν πρόκειται να αποκαλύψω το τί είπαμε, αλλά αυτά που θεωρώ και σκέφτομαι και εγώ , δεν σημαίνει ότι είναι και αυτά που λέει ο περισσότερος κόσμος για εμένα».