Ο Βασίλιε Μίσιτς έπλεξε το εγκώμιο του Νίκολα Γιόκιτς, μιλώντας για τα κατορθώματά του στο ΝΒΑ, με τη φανέλα των Ντένβερ Νάγκετς, ενώ τόνισε πως πρόκειται για παίκτη που ενδιαφέρεται περισσότερο για την ομάδα παρά για την δική του απόδοση.

«Σαν έθνος δεν έχουμε καταλάβει πόσο καλός είναι, κάτι που είναι πραγματικά λυπηρό. Ο Γιόκιτς είναι μοναδικός παίκτης και για κάποιον που τον ξέρει μπορώ να πω ότι είναι ο τύπος για αυτή τη θέση. Θα ήθελα οι παίκτες μας να αναγνωρίζονται», είπε αρχικά ο γκαρντ της Εφές στη Novosti, για τον σέντερ των Νάγκετς, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε «Αυτά που κάνει με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και ο τρόπος που παίζει απέναντί τους είναι πολύ πιο σημαντικό γεγονός. Ξέρω ότι οι άνθρωποι εκτιμούν πολύ περισσότερο το αποτέλεσμα της εθνικής ομάδας, αλλά αυτό το εννοώ πραγματικά».

Σχετικά με το πόσο καλύτερος μπορεί να γίνει στο μέλλον τόνισε πως: «δεν μπορώ να πω ότι σωματικά είναι σε τέλεια κατάσταση, αλλά έχει βελτιωθεί. Είναι ταχύτερος, οι κινήσεις του είναι πιο έντονες. Ο Μπογκντάνοβιτς μου είπε ότι είναι απίστευτα εύκολο να παίξεις μαζί του. Θα ήθελα να το ένιωθα περισσότερο στην εθνική ομάδα. Μπορεί να πετύχει 30 πόντους σε κάθε αγώνα, αλλά η πρώτη σκέψη του είναι η ομάδα.

Νομίζω ότι ως παίκτης ενδιαφέρεται περισσότερο να κερδίσει τον τίτλο του ΝΒΑ, παρά κάποια ατομική διάκριση. Αυτό θα ήθελε περισσότερο από ένα βραβείο MVP. Πήγε στο Ντένβερ ως τρίτος σέντερ, πίσω από Νούρκιτς και Φαρίντ και τώρα είναι βασικός. Και τα πέτυχε όλα αυτά μέσα σε τρία χρόνια, αφού η ομάδα ανέκαμψε ξανά. Ο κόσμος και οι δημοσιογράφοι δεν χρειάζεται να καταλάβουν πόσο σπουδαίο είναι».