Ο Σέρτζ Ιμπάκα, ανανέωσε με τους Μιλγουόκι Μπάκς, κι έτσι η ομάδα του Μπουντενχόλζερ, που κοιτούσε τον Γιώργο Παπαγιάννη, είναι “γεμάτη” στη θέση των σέντερ.

Ο έμπειρος ψηλός δεν υπολογιζόταν από τον Μάικ Μπουντενχόλζερ στα πλέι οφ του «μαγικού κόσμου», όμως τα «ελάφια» αποφάσισαν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους για άλλη μια σεζόν. Έτσι, οι Μπακς, που ενδιαφέρθηκαν για τον Γιώργο Παπαγιάννη, προσέθεσαν άλλον έναν σέντερ δίπλα στους Μπρουκ Λόπεζ και Μπόμπι Πόρτις.

Παράλληλα, έφτασαν τα 14 εγγυημένα συμβόλαια ενόψει της νέας σεζόν, ενώ έχουν και δύο μη εγγυημένα και από εκεί θα κληθούν να «κόψουν» έναν παίκτη.

Από εκεί και πέρα, οι πρωταθλητές του 2021 δεν ήταν η μοναδική ομάδα που είχε ψηλά στις λίστες της τον «Big Papa», ο οποίος έκανε τρομερή σεζόν στην Euroleague και βρίσκεται στα «ραντάρ» των συλλόγων του ΝΒΑ.

Ωστόσο, είναι γνωστό το γεγονός πως το NBA Out του το φετινό καλοκαίρι ανέρχεται στα 4 εκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων τα 3,25 εκατ. δολ. θα πρέπει να καλυφθούν από τον ίδιο τον παίκτη, σε περίπτωση που αποφασίσει να δοκιμαστεί για δεύτερη φορά στον «μαγικό κόσμο».