Ο Ματ Μπαρνς αναφέρθηκε στην υπόθεση του Ίμε Ουντόκα. Και όσα είπε για τον προπονητή των Μπόστον Σέλτικς δεν είναι διόλου ενθαρρυντικά.

Ο Ματ Μπαρνς αναφέρθηκε αρκετές φορές στον Ίμε Ουντόκα. Προτού γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες της υπόθεσης, ο Μπαρνς είχε πάρει το μέρος του προπονητή των Μπόστον Σέλτικς ο οποίος έχει τεθεί σε ετήσια αναστολή.

Μόλις πληροφορήθηκε τι ακριβώς έχει συμβεί, ανασκεύασε. Και τώρα που πήρε… φόρα, δεν σταματάει να μιλάει για τον Ουντόκα. Η τελευταία αναφορά του σε κανάλι του YouTube (VladTV) διαθέτει την παρακάτω ατάκα: «Όταν βγουν όλα στη φόρα για τον Ίμε Ουντόκα, θα είναι τυχερός αν βρει ξανά δουλειά στο ΝΒΑ».

Θυμίζουμε ότι ο Ουντόκα είχε συνάψει σχέση με μία γυναίκα, μέλος των Μπόστον Σέλτικς. Μόνο που αυτή η σχέση δεν είχε καλή κατάληξη, με τη γυναίκα να κάνει αναφορά για τη συμπεριφορά του στους Σέλτικς.

Αυτό έγινε πριν από περίπου δύο μήνες, όταν και η ομάδα του ΝΒΑ ξεκίνησε τη δική της έρευνα, η οποία κατέληξε στην ετήσια αποπομπή του προπονητή. Με κάποια δημοσιεύματα να κάνουν λόγο και για μόνιμη απομάκρυνση.