Με έναν ασυνήθιστο αλλά αρκετά κατανοητό τρόπο θέλησε ο Πάτρικ Μπέβερλι να περιγράψει την λάθος μεταχείριση από τους Λέικερς. Κάτι που δεν ισχύει στην περίπτωση των Μπουλς.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς επέστρεφε στο παρκέ για χάρη των Λέικερς, ωστόσο οι Μπουλς του άλλοτε «λιμνάνθρωπου» Πάτρικ Μπέβερλι, χάλασαν τη μικρή γιορτή.

Ο Μπέβερλι βρέθηκε στο προσκήνιο ύστερα από ένα καλάθι που πέτυχε μπροστά από τον «βασιλιά» έχοντας πραγματοποιήσει μια ωραία κίνηση, όταν γύρισε προς το μέρος του και έδειχνε χαρακτηριστικά με τα χέρια του το γνωστό… «too small».

Στη συνέντευξη μετά τον αγώνα, εκείνος μίλησε για τη διαφορά που νιώθει να υπάρχει στον τρόπο που επιχείρησαν να τον αξιοποιήσουν οι Λέικερς και σε εκείνον που βλέπει από τους Μπουλς… «Αν είμαι κουτάλι, ο Μπίλι (σ.σ Ντόνοβαν) με χρησιμοποιεί ως κουτάλι. Με τους Λέικερς ήμουν κουτάλι και με χρησιμοποιούσαν ως πιρούνι. Είναι απλά διαφορετικό».

Συμπαίκτες και Μπίλι Ντόνοβαν έσπευσαν να αναφερθούν στην ενέργεια και τα όσα προσφέρει ο Μπέρβερλι ιδιαίτερα στα αποδυτήρια της ομάδας αλλάζοντας τον αέρα του συνόλου. Και ο έμπειρος γκαρντ δείχνει να το απολαμβάνει…

«Είμαι τυχερός που οι Μπουλς κάλεσαν κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής. Δεν θέλω να απογοητεύσω την πόλη. Και προφανώς αυτόν τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου».