Οι Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και Κουίν Σνάιντερ είχαν ένα μικρό επεισόδιο κατά την διάρκεια της αναμέτρησης των Ατλάντα Χοκς με τους Σικάγο Μπουλς, ωστόσο και οι δυο πλευρές με δηλώσεις του φρόντισαν να σβήσουν την φωτιά.

Λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης των Χοκς με τους Μπουλς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και Κουίν Σνάιντερ είχαν ένα επεισόδιο στον πάγκο. Συγκεκριμένα ο Σέρβος παίκτης και ο τεχνικός του στην Ατλάντα ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο έχοντας μια έντονη λογομαχία, ενώ χρειάστηκε και η επέμβαση του πάγκου προκειμένου να σβήσει η φωτιά.

Αμφότεροι θέλησαν να βάλουν ένα οριστικό τέλος μετά το τέλος της αναμέτρησης, καθώς οι δύο άνδρες αγκαλιάστηκαν ενώ σε δηλώσεις του ο Μπογκντάνοβιτς τόνισε πως είναι φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό. «Είναι κάτι το οποίο γίνεται κάθε λεπτό. Συνέχεια λογομαχούμε. Και αυτό είναι κάτι πολύ φυσιολογικό να συμβαίνει. Ο Κουίν (σ.σ. Σνάιντερ) είναι ο… δικός μου. Με πιέζει και με σπρώχνει στα όριά μου όλη τη χρονιά. Είχαμε και άλλους τέτοιους τσακωμούς και μικρούς καβγάδες. Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό.»

Από τη πλευρά του ο Κουίν Σνάιντερ εκθείασε τον Σέρβο γκαρντ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Μπόγκι ήταν υπέροχος στο ματς ενώ αυτός και εγώ βρισκόμαστε σε εξαιρετική θέση. Καλύτερα από εξαιρετική θέση. Υπέροχη θα έλεγα! Μου αρέσει το πώς έπαιζε. Αμύνεται καλά και είμαι πολύ περήφανος αυτόν».