Ο Φρανκ Βόγκελ θα κάθεται από την επόμενη σεζόν στον πάγκο των Λος Άντζελες Λέικερς και μίλησε για την ανυπομονησία που έχει για να προπονήσει μία ομάδα με τόσο μεγάλο ταλέντο.

Κατά την παρουσίαση του νέου προπονητή πρώτος μίλησε ο GM των Λέικερς, Ρομπ Πελίνκα και ανέφερε ότι η συγκεκριμένη επιλογή θα κρατήσει τους παίκτες του σε υψηλό επίπεδο: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε τον Φρανκ Βόγκελ για επόμενο προπονητή μας. Ο κόουτς Βόγκελ έχει αποδείξει ότι μπορεί να πετύχει στα πλέι οφ του NBA και αντικατοπτρίζει την ποιότητα που ψάχνουμε σε έναν προπονητή. Αυτό περιλαμβάνει την αναλυτική προετοιμασία των αγώνων, την πολύ σκληρή δουλειά και το γεγονός ότι μπορεί να κρατήσει τους παίκτες στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο».

Από την άλλη ο νέος τεχνικός της ομάδας είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος που μου δίνεται η ευκαιρία να έρθω στους Λέικερς, έναν οργανισμό πολύ υψηλού επιπέδου που θαύμαζα καιρό τώρα. Ανυπομονώ να προπονήσω μία ομάδα με τόσο μεγάλο ταλέντο και να φέρω το στρατηγικό μου όραμα στην ομάδα».