Ο Κέντρικ Ναν τόνισε στη media day πως αναμένεται να είναι ακόμη καλύτερος τη νέα σεζόν με τους Χιτ.

Την περασμένη σεζόν οι Μαϊάμι Χιτ κατάφεραν να κάνουν αρκετό… θόρυβο. Ειδικά στην «φούσκα» του Ορλάντο έκλεψαν την παράσταση, φτάνοντας ως τους τελικούς του ΝΒΑ, όπου έπεσαν… μαχόμενοι με 4-2 από τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Η ομάδα της South Beache ποντάρει πολλά στον κορμό της, με τον Κέντρικ Ναν να είναι βασικό κομμάτι αυτού. Ο 25χρονος γκαρντ, που επιλέχθηκε στην κορυφαία πεντάδα των rookie της περσινής σεζόν θέτει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη.

Στο πλαίσιο της media availability session της ομάδας του Έρικ Σποέλστρα, ο εκρηκτικός άσος απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την δουλειά που έκανε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς και την ώθηση που πήρε από την rokkie σεζόν του.

Αναφορικά με την παρουσία του την περασμένη σεζόν εξήγησε πως «από αθλητικής πλευράς και όχι μόνο η περσινή σεζόν δεν έχει και τόση σημασία ενόψει αυτής που έρχεται. Πέρυσι καταφέραμε να παίξουμε στους τελικούς και είχαμε μια πετυχημένη σεζόν. Οπότε, κάθε παιχνίδι φέτος θα είναι πιο δύσκολο σε σχέση με πέρυσι. Πρέπει να το ξέρουμε αυτό και να προετοιμαστούμε για να είμαστε έτοιμοι Η επόμενη σεζόν θα είναι σπουδαία για εμάς».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους τομείς που δούλεψε στο παιχνίδι του. «Πιο συγκεκριμένα το catch ‘n shot παιχνίδι μου, αλλά και το παιχνίδι χωρίς τη μπάλα. Δούλεψα και το run ‘n shot παιχνίδι μου. Στην άμυνα δούλεψα αρκετά το κορμί μου, ώστε να είμαι πιο δυνατός. Γενικότερα, προσπάθησα να κάνω all around δουλειά», είπε χαρακτηριστικά, ενώ στο ερώτημα εάν θα είναι καλύτερος σε σχέση με την περσινή σεζόν η απάντηση ήρθε αβίαστα. «Απολύτως». ήταν η χαρακτηριστική λέξη.