Το NBA ξεκίνησε έρευνα για τον ψεύτικο λογαριασμό που είχε στο twitter ο διαιτητής Έρικ Λιούις.

Ο διαιτητής του NBA, Έρικ Λιούις έχει βρεθεί αρκετές φορές στο… μάτι ενός «κυκλώνα». Κάποτε ο Πάτρικ Μπέβερλι είχε δανειστεί μία φωτογραφική κάμερα για να του αποδείξει ότι στον ΛεΜπρόν Τζέιμς έγινε φάουλ, στην τελευταία προσπάθεια ενός αγώνα Λέικερς – Σέλτικς.

Κάποια άλλη στιγμή, ο Λιούις φάνηκε να μη δέχεται και τόσο καλά ένα καλάθι του Τζίμι Μπάτλερ στη φετινή σειρά των play-offs ανάμεσα στους Σέλτικς και τους Χιτ.

Γενικότερα, η φήμη που τον συνοδεύει είναι πως είναι φίλος των Σέλτικς. Το τελευταίο του πάθημα μπορεί να μην έχει απαραίτητα σχέση με την ομάδα της Βοστόνης, αλλά δεν αποκλείεται να φέρει την τιμωρία του.

Βλέπετε, ο Λιούις διαθέτει… ψεύτικο λογαριασμό στο twitter, τους οποίους χρησιμοποιεί για να δικαιολογεί τις όποιες αποφάσεις του στο παρκέ. Και γι’ αυτό το λόγο το NBA ξεκίνησε έρευνα για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ο επίμαχος λογαριασμός έχει διαγραφεί, αλλά τα στοιχεία έχουν παραμείνει και η Λίγκα, όπως και σε άλλα ζητήματα, θα επιχειρήσει να ξεδιαλύνει την υπόθεση.

Ο Λιούις είναι διαιτητής του ΝΒΑ εδώ και 19 σεζόν, ενώ το 2019, 2020 και 2021 έχει υπάρξει μέλος των διαιτητικών ομάδων των τελικών.