Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ πληρώθηκε το αστρονομικό ποσό των 35 εκατομμυρίων δολαρίων για να προωθήσει εταιρεία κρυπτονομισμάτων η οποία πτώχευσε και κατηγορείται για ξέπλυμα χρήματος.

Και ενώ ο Στεφ Κάρι θεωρούσε ότι θα έβαζε στον τραπεζικό του λογαριασμό 35 εκατομμύρια δολάρια χωρίς να ιδρώσει ήρθαν όλα τούμπα και ο παίκτης των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Αμερική, ο all star παίκτης συμφώνησε να πάρει το ποσό των 35 εκατομμυρίων δολαρίων για να βοηθήσει στην προώθηση της εταιρείας κρυπτονομισμάτων FTX που τελικά πτώχευσε και πλέον αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για απάτης και ξέπλυμα χρήματος.

Όμως δεν είναι μόνο ο Κάρι ο οποίος βρίσκεται στο προσκήνιο, μιας και χορηγίες από την FTX δόθηκαν και στους Τομ Μπρέιντι, Σακίλ Ο’ Νιλ, Ναόμι Οζάκα, ώστε να προωθήσουν κρυπτονομίσματα. Ο Κάρι πήρε το ποσό των 35 εκατομμυρίων δολαρίων για να δουλέψει 20 χρόνια ετησίως για την επόμενη τριετία, ενώ ο Μπρέιντι πήρε 55 εκατομμύρια δολάρια, επίσης για εργασία 60 ωρών.