Ο Τζοέλ Εμπίντ έκανε ένα ποστ στο Τουίτερ λέγοντας πως οι Χιτ χρειάζονται έναν ακόμα σταρ και κατά πολλούς έκανε άνοιγμα για μετακόμιση στο Μαϊάμι, με τον ίδιο να διαψεύδει τις φήμες.

Οι Σέλτικς επιβλήθηκαν άνετα με 93-80 των Χιτ στο Μαϊάμι στο Game 5 της σειράς και πήραν προβάδισμα με 3-2. Ο Τζοέλ Εμπίντ ήταν από τους παίκτες που παρακολούθησαν το παιχνίδι, ποστάροντας διάφορα σχόλια στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter. Ήταν όμως ένα σχόλιο που τράβηξε την προσοχή.

“Το Μαϊάμι χρειάζεται έναν ακόμα σταρ” έγραψε κάποια στιγμή ο σέντερ των Σίξερς, πυροδοτώντας αμέσως τις φήμες ότι αυτό το post ήταν ένα… άνοιγμα από πλευράς του προς τους Χιτ.

 

Λίγο αργότερα ο Εμπίντ κατάλαβε τι γινόταν στο twitter, αφού κάποιοι χρήστες έφτασαν στο σημείο ακόμα και να ανεβάσουν επεξεργασμένη φωτογραφία που τον έδειχνε με την φανέλα των Χιτ, γράφοντας “Εντάξει, είστε όλοι χαζοί, γελάω”

Όπως και να έχει, ο Εμπίντ σίγουρα κατάφερε να κάνει πάλι θόρυβο, έστω και απλώς γράφοντας μερικές λέξεις ενώ παρακολουθούσε ένα παιχνίδι.