Όσο ο Ίρβινγκ παραμένει ανεμβολίαστος και εκτός ομάδας, οι φήμες για το μέλλον του εξακολουθούν να… οργιάζουν, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν κρούσεις ομάδων στους Νετς για την ανταλλαγή του.

Οι Μπρούκλιν Νετς πορεύονται χωρίς τον Καϊρί Ίρβινγκ εδώ και αρκετό καιρό και οι συζητήσεις για την εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης έχουν πάρει… φωτιά.

Ο έγκυρος δημοσιογράφος του ESPN, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι Νετς έχουν δεχτεί… κρούσεις από αντίπαλους συλλόγους με ενδιαφέρον για την ανταλλαγή του έμπειρου γκαρντ.

Η πληροφορία του Βοϊναρόφσκι ήρθε ως συνέχεια της «μάχης» των Φιλαντέλφεια 76ers και την μετακίνηση του Μπεν Σίμονς, λέγοντας: «Ο Ντάριλ Μόρεϊ έχει προσεγγίσει ολόκληρο το πρωτάθλημα, μιλώντας σε ομάδες για παίκτες αστέρια προκειμένου να προσπαθήσει να βρει μία συμφωνία για τον Μπεν Σίμονς».

Στη συνέχεια, μάλιστα, έκανε σύνδεση με την ομάδα του Μπρούκλιν: «Μία ομάδα που δεν έχει τηλεφωνήσει, μου είπαν, είναι οι Νετς. Δεν έχει καλέσει τον Σον Μαρκς για τον Καϊρί Ίρβινγκ. Το Μπρούκλιν το έχουν πλησιάσει διάφορες ομάδες για τον Ίρβινγκ, όμως εκείνοι δεν έχουν προχωρήσει σε καμία τέτοια κίνηση».