Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του.

Ο σούπερ σταρ των Μπακς θυμήθηκε την πρώτη του επαφή με το ΝΒΑ. Σε ηλικία 13 ετών, ο Αντετοκούνμπο ήταν μαζί με τα αδέρφια του στο υπόγειο που έμεναν και παρακολούθησαν έναν αγώνα των Λέικερς με τους Σέλτικς. Ο Γιάννης αποκάλυψε ότι δεν ήξερε καν ποιος είναι ο Κόμπι Μπράιαντ, αλλά η πρώτη του ανάμνηση έμεινε στην καρδιά του ως η αγαπημένη του στιγμή.

«Ήμουν 13 ετών και ήμουν στο υπόγειο που μέναμε. Νομίζω ότι μόλις είχαμε τελειώσει το σχολείο. Παίζαμε videogame και πάνω που κάναμε ζάπινγκ πέσαμε πάνω σε έναν αγώνα Λέικερς – Σέλτικς. Τότε λατρεύαμε το ποδόσφαιρο, γιατί αυτό έβλεπε ο πατέρας μας και είπαμε “ας δούμε το παιχνίδι”.

Θυμάμαι ότι ήταν Κόμπι εναντίον Σέλτικς. Δεν ήξερα ποιος ήταν, αλλά θυμάμαι ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης των Λέικερς. Και για κάποιο λόγο, στην μνήμη μου, ο καλύτερος παίκτης της άλλης ομάδας ήταν ο Ρέι Άλεν. Κοιτώντας τώρα, ξέρω ότι οι Σέλτικς είχαν και τον Πολ Πιρς και τον Κέβιν Γκαρνέτ. Αυτή ήταν η πρώτη μου ανάμνηση του Κόμπι, των Λέικερς, των Σέλτικς και του ΝΒΑ και ήταν η αγαπημένη μου στιγμή», ανέφερε σχετικά ο Γιάννης, ο οποίος φόρεσε και φανέλα με το «8», το «2» και το «24» για να τιμήσει την μνήμη του θρύλου του ΝΒΑ και της κόρης του, Τζιάνα.

«Τους αντιπροσωπεύω», δήλωσε ο Αντετοκούνμπο, σε μία πραγματικά πολύ όμορφη και ξεχωριστή στιγμή.