Ο νέος προπονητής των Λος Άντζελες Λέικερς, Φρανκ Βόγκελ, μίλησε για τον τρόπο παιχνιδιού που θα έχει η ομάδα του και αποθέωσε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο και έτσι ο νέος προπονητής των λιμνανθρώπων αναφέρθηκε στον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον χαρακτήρισε ως τον καλύτερο drive-and-kick παίκτη που έχει παίξει ποτέ.

Συγκεκριμένα ο Φρανκ Βόγκελ είπε:

«Πιστεύω πολύ έντονα στην αξία των σουτ τριών πόντων, αλλά και σε ότι λένε οι αναλύσεις για το ποιες θα πρέπει να είναι οι προτεραιότητες στην επίθεση. Οπότε οι ελεύθερες βολές έχουν μεγαλύτερη αξία από ένα σουτ, το οποίο είναι καλύτερο από τα τρίποντα από τις γωνίες, μετά έρχεται το σουτ τριών πόντων από την κορυφή και μετά τα σουτ από μέση απόσταση.

Ωστόσο, σε όλα αυτά η προτεραιότητα θα είναι πάντα στο ανοιχτό σουτ. Θα έχουμε ένα σύστημα σύμφωνα με το οποίο θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε στο ελάχιστο τον αριθμό των μαρκαρισμένων σουτ. Νομίζω ότι θα έχει σημαντική αξία να εμπλουτίσουμε τους περιφερειακούς μας σουτέρς, που θα παίξουν με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος είναι ο καλύτερος drive-and-kick παίκτης που έχω δει ποτέ να παίζει μπάσκετ».