Ο Κέβιντ Ντουράντ είχε μία δύσκολη σεζόν με τη φανέλα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς». Ο τσακωμός του με τον Ντρέιμοντ Γκριν έγινε viral και κάπου εκεί φάνηκε πως οι σχέσεις μεταξύ των «Dubs» αρχίζουν να… ψυχραίνουν. Τα πράγματα, βέβαια, έγιναν ακόμα χειρότερα με τον σοβαρό τραυματισμό του, όμως μέχρι τότε το γυαλί είχε ήδη ραγίσει και η μετακίνησή του σε μια άλλη ομάδα, δηλαδή τους Νετς, έμοιαζε με μονόδρομο.

Ο έγκυρος δημοσιογράφος, Κρις Χέινς, έδωσε μια διαφορετική διάσταση στην… κόντρα που υπήρχε στα αποδυτήρια της ομάδας του Στιβ Κερ και αποκάλυψε πως ο Ντουράντ δεν μιλούσε με τους συμπαίκτες του στο δεύτερο μισό της σεζόν!

«Υπήρξε μία φάση που ο Κέβιν Ντουράντ σταμάτησε να μιλάει στους συμπαίκτες του. Δεν είχε κανέναν στην ομάδα, που να είναι κοντά. Ο μόνος που ήταν πραγματικά κοντά του ήταν ο Κουίν Κουκ, με τον οποίο κατάγονται από το ίδιο μέρος. Όμως, ο Κουκ είναι νεαρός και δεν έχει τόσο μεγάλη υπόσταση μέσα στην ομάδα. Ύστερα από όσα έγιναν με τον Ντρέιμοντ Γκριν και τις φήμες για τους Νικς, ο Ντουράντ σταμάτησε να μιλάει. Ένιωσε πως αν έλεγε κάτι ο κόσμος θα το ερμήνευε ως ότι σκέφτεται τη free agency. Μπορούσατε να τον δείτε να φεύγει μόνος του από το γήπεδο και να πηγαίνει μόνος του σε αυτό. Πραγματικά, δεν μιλούσε σε κανέναν», υπογράμμισε ο Χέινς.