Ο Τόνι Κούκοτς, με αφορμή το πολυσυζητημένο Last Dance, μίλησε για τον άλλοτε συμπαίκτη του στους Μπουλς, Μάικλ Τζόρνταν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κροάτης φόργουοντ:

Για τον Μάικλ Τζόρνταν: «Ο Τζόρνταν ήταν το αφεντικό στους Μπουλς. Με ρωτούν συχνά πώς είναι ο Μάικλ. Ως άνθρωπος, ήταν εξαιρετικός. Απέναντί μου πάντα ήταν σωστός. Υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν μέσα σε μια ομάδα, ειδικά όταν έρχεται ένας νέος παίκτης. Ποτέ, όμως, δεν ζητούσε από τους άλλους να κάνουν κάτι που δεν θα έκανε ο ίδιος. Ήταν ένας ξεχωριστός αθλητής. Βέβαια, ήταν δύσκολο να καταλάβει ο ίδιος γιατί οι άλλοι δεν μπορούσαν να τον φτάσουν. Ήταν ξεχωριστός, ως ηγέτης και αξίζει τα έξι πρωταθλήματα που έχει».

Για τον Στιβ Κερ: «Είναι ένας από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που γνώρισα στη ζωή μου. Έφτασε το μάξιμουμ τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής. Είχε μια πρόταση από τον Φιλ Τζάκσον να γίνει προπονητής των Νικς. Όμως, ήξερε γιατί έμενε πίσω. Μετά διάλεξε τους Ουόριορς, βλέποντας την προοπτική τους. Πίστεψε πως θα τα καταφέρει μαζί τους. Παράλληλα, πέρασε 20-30 χρόνια δίπλα στους κορυφαίους, τον Τζάκσον και τον Γκρεγκ Πόποβιτς».

Για τον Σκότι Πίπεν: «Για πάντα θα λέω πως ο Σκότι με βοήθησε πιο πολύ από όλους τους συμπαίκτες μου στο Σικάγο. Είναι καλός άνθρωπος, δεν είναι εγωιστής. Ήταν ανεκτικός απέναντι στις αποφάσεις της διοίκησης. Εμένα με έφεραν στην ομάδα ως παίκτη του Τζέρι Κράουζ. Έγιναν κάποιες δηλώσεις στις εφημερίδες για να δημιουργηθεί θόρυβος. Όμως, ποτέ δεν ένιωσα πως είχε κάτι εναντίον μου».