ΜπάτλερO Mπεν Σίμονς δέχεται πολλά… πυρά τις τελευταίες ώρες για τον αποκλεισμό των Σίξερς και φαίνεται πως ο Αυστραλός ήταν ο λόγος για τη φυγή του Μπάτλερ από την ομάδα το 2019.

Έξαλλοι είναι οι φίλοι των Σίξερς με τον Σίμονς μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από τους Χοκς, ζητώντας του να ξεκουμπιστεί από τη Φιλαδέλφεια.

Ούτε ο Ντοκ Ρίβερς δεν έδειξε να τον υποστηρίζει μετά την ήττα στο Game 7. Το κλίμα είναι βαρύ για τον Αυστραλό, για τον οποίο γράφονται πολλά τις τελευταίες ώρες.

Ένα από αυτά είναι πως ήταν ο λόγος για την αποχώρηση του Τζίμι Μπάτλερ από τους Σίξερς το 2019.

Σύμφωνα με το Fox Sports: «Ο υποβιβασμός του Σίμονς σε δευτερεύοντα ρόλο στη σειρά με τους Ράπτορς το 2019 και το γεγονως ο Μπάτλερ έπαιρνε πολύ παραπάνω τη μπάλα στα χέρια από εκείνον, ήταν ο λόγος που ο Jimmy Buckets δεν έμεινε στη Φιλαδέλφεια. Τότε ο Μπάτλερ είχε τα… κλειδιά της επίθεσης της Φιλαδέλφεια, έπαιρνε πολλές φορές την ευθύνη σε clutch καταστάσεις και το front office ανησυχούσε για το πως θα το χειριστεί αυτό ο Σίμονς, έτσι οι Σίξερς αποφάσισαν να μην κρατήσουν τον Jimmy».

Από τότε ο Αυστραλός δεν έχει κάνει τίποτα για να μπορέσει να γίνει κομβικός σε clutch καταστάσεις, αφού δεν έχει σουτ ούτε από μέση απόσταση, ούτε τρίποντο.