Ο Στεφ Κάρι των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δήλωσε χαρούμενος που ο Άντριου Ουίγκινς ανέλαβε τις «ευθύνες» του ως μέλος της ομάδας και αποφάσισε να εμβολιαστεί για την COVID-19 ενόψει της νέας σεζόν του ΝΒΑ.

Οι μη εμβολιασμένοι παίκτες θα πρέπει να συμμορφωθούν με μια μακρά λίστα περιορισμών για να παίξουν αυτή τη σεζόν και το ΝΒΑ προηγουμένως αρνήθηκε το αίτημα του Γουίγκινς για θρησκευτική εξαίρεση.

Ο προπονητής των Ουόριορς, Στιβ Κερ, δήλωσε το Σαββατοκύριακο ότι ο Ουίγκινς είχε εμβολιαστεί και θα ήταν έτοιμος να παίξει και ο Κάρι ήταν χαρούμενος που ο συμπαίκτης του είναι πλέον διαθέσιμος.

«Όποια διαδικασία κι αν πέρασε για να φτάσει σε αυτή την απόφαση, θα μπορεί να μιλήσει γι ‘αυτό. Είμαστε ενθουσιασμένοι που τον έχουμε», δήλωσε ο Κάρι στους δημοσιογράφους. «Είναι ένα καλό σημάδι ως προς τη διαχείριση των ευθυνών του ως μέλος της ομάδας».

Η σεζόν 2021-2022 θα ξεκινήσει στις 19 Οκτωβρίου παρά τις ανησυχίες για τη μετάλλαξη δέλτα του νέου κορωνοϊού που έπληξε ιδιαίτερα τους μη εμβολιασμένους.