Ο Ντρέιμοντ Γκριν σκοπεύει να γιορτάσει την παρουσία του Στεφ Κάρι στους 76 κορυφαίους όλων των εποχών με ένα πανάκριβο κρασί, το οποίο θέλει να χρεώσει στον ιδιοκτήτη των Ουόριορς.

Για τον ιδιοκτήτη των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Τζο Λακόμπ μία χρέωση 5.000 δολαρίων μοιάζει με… χαρτζιλίκι. Ο Ντρέιμοντ Γκριν, μιλώντας στους δημοσιογράφους, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την πρόθεσή του να χρεώσει τον λογαριασμό του Λακόμπ για την αγορά μίας ετικέτας πανάκριβου κρασιού.

Ποιος είναι ο λόγος; Εορταστικός φυσικά. Ο Γκριν θέλει να γιορτάσει την είσοδο του Στεφ Κάρι στους 76 κορυφαίους όλων των εποχών, Και ο Λακόμπ να πληρώσει τον λογαριασμό, χωρίς να αποτελέσει μέλος των εορτασμών!

Το κρασί που θέλει ο Γκριν είναι το «Conti La Tâche». Και θέλει να το πιει με τον συμπαίκτη του στο ίδιο εστιατόριο της Οκλαχόμα, όπου πέρσι είχαν γιορτάσει το προσπέρασμα του Κάρι στον θρυλικό Ουίλτ Τσάμπερλεϊν, για τους περισσότερους πόντους στην ιστορία της ομάδας.

Και τότε τα ποτά μπήκαν στον λογαριασμό του ιδιοκτήτη των Ουόριορς.

Ο Γκριν θέλει να μεγαλώσει τη φετινή παρέα, καλώντας και τον Κλέι Τόμπσον, τον 77ο στη λίστα των κορυφαίων, όπως είπε. Μία συνέχεια στη φάρσα που έκαναν στον γκαρντ της ομάδας, επειδή έμεινε εκτός της περίφημης, πια, λίστας.