Ο Ζάιον Ουίλιαμσον και το περιβάλλον του σκέφτονται την επόμενη μέρα τους μακριά από τη Νέα Ορλεάνη, καθώς δεν νιώθουν ότι ο απόφοιτος του Duke μπορεί να εξελιχθεί όπως πρέπει στους «Πελεκάνους».

Η περίοδος αυτή δεν είναι και η καλύτερη στη Νέα Ορλεάνη. Οι Πέλικανς απέλυσαν τον προπονητή τους, Σταν Βαν Γκάντι, έπειτα από μία σεζόν και πλέον βρίσκονται σε αναζήτηση νέου head coach.

Αυτό όμως δεν είναι και το μοναιδκό θέμα που έχουν να λύσουν στην πρωτεύουσα της τζαζ. Κι αυτό γιατί οι ψίθυροι για τον Ζάιον Ουίλιαμσον έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Όπως αναφέρει το Athletic, αρκετά μέλη της οικογένειας του απόφοιτου του Suke νιώθουν πως στους Πέλικανς δεν θα έχει την επιθυμητή εξέλιξη σαν παίκτης και για το λόγο αυτό εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης από την ομάδα και την πόλη.

Κάτι τέτοιο είναι δεδομένο πως θα προκαλέσει τεράστια προβλήματα στους «Πελεκάνους», οι οποίοι θέλουν να… χτίσουν το μέλλον τους γύρω από τον Ουίλιαμσον, αλλά και τον Μπράντον Ίνγκραμ. Έτσι, σκοπός τους είναι να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους, ώστε να κρατήσουν χαρούμενο έναν εκ των ηγετών τους.

Προηγούμενο άρθροΚούδας: «Σαν ΠΑΟΚ πρέπει να διαλέγουμε από το πρώτο ράφι»
Επόμενο άρθροΡεάλ: Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ράμος (pic)