Ο GM των Λέικερς, Ρομπ Πελίνκα, εξέφρασε τη σιγουριά του πως όλοι οι παίκτες της ομάδας θα έχουν εμβολιαστεί πλήρως μέχρι το πρώτο ματς της σεζόν με τους Ουόριορς.

Το ΝΒΑ έχει κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για διαιτητές, προπονητές και για όλους όσους εμπλέκονται με τις ομάδες. Σχετικά με τους παίκτες, υπολογίζεται ότι το 90% των αθλητών της λίγκας έχει ήδη εμβολιαστεί, ενώ στο 10% που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο ανήκει και ο Κάιρι Ίρβινγκ, αλλά και ο Άντριου Ουίγκινς.

Θέση για το θέμα πήρε και ο GM των Λέικερς, Ρομπ Πελίνκα, ο οποίος περιμένει όλους τους παίκτες της ομάδας του να εμβολιαστούν πλήρως μέχρι την πρεμιέρα με τους Ουόριορς. «Στην πρεμιέρα όταν παίξουμε με Ουόριορς, όλοι οι παίκτες του ρόστερ μας θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό». Επιπλέον τόνισε πως ο οργανισμός, θα συνεργαστεί με το UCLA Health, το οποίο θα βοηθήσει στον εμβολιασμό των παικτών.

Από την πλευρά του ο σέντερ της ομάδας, Ντουάιτ Χάουαρντ είπε για τους εμβολιασμούς: «Αν πιστεύω στους εμβολιασμούς. Όχι δεν πιστεύω, αλλά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Αλλά όχι, δεν πιστεύω».