Ο Κέντρικ Πέρκινς τόνισε πως δεν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν πρόκειται να αποσυρθεί ακόμη από το ΝΒΑ, και ερμήνευσε τις δηλώσεις του με διαφορετικό τρόπο.

Σαν… βόμβα έσκασαν νωρίτερα στην εβδομάδα οι δηλώσεις του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο «βασιλιάς» εμφανίστηκε πολύ απογοητευμένος μετά τον αποκλεισμό των Λέικερς από τους Νάγκετς με «σκούπα, και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, επισημαίνοντας πως δεν ξέρει τι θα γίνει στην επόμενη σεζόν.

Το κοινό του ΝΒΑ βρέθηκε προ εκπλήξεως, ωστόσο υπήρξαν και κάποιοι που δεν θεώρησαν ότι ο ΛεΜπρόν λέει την αλήθεια. Ένας εξ αυτών ήταν και ο Κέντρικ Πέρκινς, πρώην μπασκετμπολίστας και νυν σχολιαστής σε αμερικάνικα τηλεοπτικά δίκτυα.

Ο Πέρκινς δήλωσε πως δεν θεωρεί καθόλου πιθανό ο «βασιλιάς» να τελειώσει τόσο απότομα την καριέρα του, ενώ ανέφερε πως κατά τη γνώμη του οι δηλώσεις αυτές ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τη διοίκηση των Λέικερς, ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες. «Ούτε ο ίδιος δεν πιστεύει ότι θα αποσυρθεί! Δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει χωρίς μια αποχαιρετιστήρια περιοδεία. Αυτές οι δηλώσεις ήταν μήνυμα στον Ρομπ Πελίνκα, στην Τζίνι Μπας και στο front office των Λέικερς», δήλωσε συγκεκριμένα.