Ο Σαμ Πρέστι, μίλησε για τις επαφές των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με τον Βασίλιε Μίσιτς και εξήγησε πως οι δύο πλευρές είχαν φτάσει σε συμφωνία.

Στα 28 του χρόνια, ο Βασίλιε Μίτσιτς είναι ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους εκτός NBA. Οι Θάντερ έχουν αποκτήσει τα δικαιώματά του, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν έχουν βρει έναν τρόπο που θα τους βάλει κάτω από την ίδια στέγη, με τον οργανισμό να μη θέλει να καλύψει τις απαιτήσεις του Σέρβου γκαρντ και τον ατζέντη του να δηλώνει ότι ο παίκτης της Αναντολού Εφές είναι εγκλωβισμένος σε μία κατάσταση που τον κρατάει μακριά από την ελίτ του αθλήματος.

Σύμφωνα, πάντως, με τον GM των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, η ομάδα έφτασε κοντά σε deal με τον Μίτσιτς. “Έχει εκτοξευθεί σε σχέση με την εποχή που αποκτήσαμε τα δικαιώματά του. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι φτάσαμε πολύ κοντά σε συμφωνία κάποια στιγμή. Έχει, όμως, συμβόλαιο και είναι πιστός στην ομάδα του στην Ευρώπη. Ακόμη κι έτσι, δεν μπορώ να αποκλείσω κάποιο ενδεχόμενο. Είναι πιθανότατα μία κατάσταση που θα εκτιμάται σε ετήσια βάση” ήταν τα λόγια του Σαμ Πρέστι.