Οι Ράπτορς θα έχουν πρόβλημα με τα ταξίδια τους στον Καναδά, εξαιτίας του κορονοϊού και σκέφτονται την μετακόμιση τους στην Αμερική την επόμενη σεζόν.

Με τα ταξίδια μεταξύ Καναδά και Αμερικής να έχουν απαγορευτεί εξαιτίας της πανδημίας, που συνεχίζει και μαστίζει τον πλανήτη, οι Ράπτορς ψάχνουν λύση για την επόμενη σεζόν. Με τις τελευταίες εξελίξεις να έχουν ως ημερομηνία επανέναρξης την 18η του Ιανουαρίου, η ομάδα του Τορόντο ψάχνει να βρει την καλύτερη συνθήκη για εκείνη.

Σύμφωνα με το Yahoo Sports, οι Ράπτορς ψάχνουν γήπεδο στην Αμερική για να τους φιλοξενήσει και φαίνεται πως ξεχωρίζει το Λούιβιλ. Το γήπεδο «KFC Yum» πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει ομάδα και αγώνες του ΝΒΑ και οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι Ράπτορς κοιτούν και τις μεγαλύτερες αγορές, όπως η Νέα Υόρκη ή το Σικάγο , με την ελπίδα να υπάρχουν οπαδοί την επόμενη σεζόν, κάτι που για την ώρα φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Οι συζητήσεις είναι πολλές για την ώρα, όπως και τα ανοιχτά θέματα και όσο περνάει ο καιρός σίγουρα θα υπάρχουν εξελίξεις.