«Ύμνοι» του Ντοκ Ρίβερς για τους Καουάι Λέοναρντ, Πολ Τζορτζ, για τους οποίους τόνισε πως είναι οι καλύτεροι παίκτες που είχε σε όλη την καριέρα του ως τώρα.

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς βρίσκουν τον ρυθμό τους και απέναντι στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς έδειξαν τις -τρομακτικές- δυνατότητές τους στην επίθεση. Το κοντέρ έγραψε 150 στη νίκη με 150-125 κόντρα στους «Μάγους», με τους Καουάι Λέοναρντ και Πολ Τζορτζ να… οργιάζουν.

Ο Ντοκ Ρίβερς μίλησε για τους δύο παίκτες και είχε μόνο καλά λόγια να πει. Μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι οι δύο καλύτεροι παίκτες που είχε στην καριέρα του, ενώ τόνισε πως ακόμα δεν έχουν κάνει προπόνηση μαζί οι δύο αστέρες.

Ο προπονητής των Κλίπερς μιλώντας για την πορεία της ομάδας του τόνισε: «Δεν ξέρω πόσα χρόνια προπονώ, ίσως 20, αλλά ποτέ δεν είχα τους καλύτερους δύο παίκτες. Σε αυτά τα 21 παιχνίδια ακόμα δεν έχουμε κάνει προπόνηση όλοι μαζί, ούτε μία. Έχουμε κάνει μόνο μία προπόνηση όπου ο ένας ήταν αντίπαλος του άλλου αλλά πρέπει να τους δούμε στην προπόνηση να βρίσκονται και στην ίδια ομάδα».