Ο Αμερικανός παίκτης συνεχίζει να μη δίνει το παρών στις προπονήσεις της ομάδας του και είναι άγνωστο αν θα βρίσκεται στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με το Μιλγουόκι.

Απών από τις προπονήσεις της ομάδας του συνεχίζει να είναι ο Τζειμς Χάρντεν και το μέλλον του είναι… αβέβαιο. Το σίριαλ καλά κρατεί, με τους Σίξερς να συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους Μιλγουόκι, για την πρεμιέρα της νέας σεζόν και τον «Μούσια» να συνεχίζει να επικαλείται προσωπικό πρόβλημα και να μην παίρνει μέρος στις προπονήσεις.

Την ίδια ώρα οι άνθρωποι των Σίξερς ξεκαθαρίζουν σε κάθε ευκαιρία και σε κάθε τόνο πως δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε ανταλλαγή του Χάρντεν αν δεν έχουν στα χέρια τους μια συμφέρουσα πρόταση.

Ο Χάρντεν είχε δηλώσει το καλοκαίρι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να φορέσει τη φανέλα ομάδας στην οποία θα βρίσκεται ο GM Ντάριλ Μόρι, ήθελε να αποχωρήσει με ανταλλαγή πριν από την έναρξη του training camp, αυτό δεν έγινε και πλέον το μόνο που μένει είναι να δούμε πότε οι Σίξερς θα αρχίσουν να τιμωρούν με πρόστιμα τον έμπειρο γκαρντ.