Με δηλώσεις του ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ τόνισε ότι στηρίζει τον Τζα Μοράντ.
Ο Τζα Μοράντ συνεχίζει να προβληματίζει και να ταλαιπωρεί όλο τον οργανισμό του NBA με τη συνεχή παραβατική συμπεριφορά του, αλλά έχει και κάποιους ανθρώπους οι οποίοι είναι ταγμένοι στο πλευρό του.

Ένας από αυτούς και ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ. Ο συμπαίκτης του στο Μέμφις, που βρέθηκε καλεσμένος στο podcast του Πολ Τζορτζ, ανέφερε πως ό,τι κι αν συμβεί εκείνος θα στέκεται στο πλευρό του Μοράντ, τον οποίο αποκάλεσε αδελφό του.

«Είναι καλά. Νομίζω το να μεγαλώνεις με όλη αυτή την προσοχή στραμμένη πάνω σου, ειδικά σε τόσο νεαρή ηλικία, είναι δύσκολο να το διαχειριστείς. Πάντα θα κάνεις λάθη όσο μεγαλώνεις και ωριμάζεις. Μεγαλώνεις και είσαι ίσως ο πιο διάσημος παίκτης όλων των εποχών σε αυτή την ηλικία. Πολλά από αυτά που έκανες παλιά και περνούσαν απαρατήρητα, δεν μπορείς να τα κάνεις. Πρέπει να φέρεσαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο» είπε και πρόσθεσε: «Αλλά ο τύπος είναι τρομερός. Είμαστε όλοι άνθρωποι. Είναι αδερφός μου. Στέκομαι στο πλευρό του ανεξαρτήτως συνθηκών. Θα επιστρέψει και θα κυριαρχήσει στη Λίγκα, όπως έκανε. Έπρεπε να έχει αναδειχθεί MVP την προηγούμενη χρονιά. Ο τύπος είναι υψηλού επιπέδου».